A férfi

Minden, amit tudtál és amit tudni szeretnél a pasikról! Tények és félreértések közérthetően, tabuk nélkül humorral megfűszerezve. Hogyan "működik" a pasi: - teste - lelke - gondolkodása - hétköznapja

Mi kell a pasinak:

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

További INFO:

Utolsó kommentek

  • Bazsi: Szia Bobby! Köszönjük a hozzászólásod, de szerintem nincs teljesen igazad. Kérlek, gondold át fig... (2008.09.22. 16:45) Meleg helyzetek a blogokban
  • Bobby: Nekem az a véleményem hogy semmivel sem rosszabb egy gyermeknek egy meleg családban felnőni mint e... (2008.06.07. 19:54) Meleg helyzetek a blogokban
  • kg: vgx 2008.01.22. 01:17:56 "Mindenki a saját tapasztalatainak a megteremtője. Nekem soha nem volt s... (2008.03.13. 10:48) Meleg helyzetek a blogokban
  • Utolsó 20

Lépj le máshová:

Google

Könyvek a témához

Elvárások oda-vissza

2007.10.27. 09:59 Da&Da

kg írta a Hímek és elvárások bejegyzéshez, s úgy döntöttem, külön tovább göngyölítem a témát:


És fontos, hogy mindig keressük a harcot a saját szintünkön, hogy az alatta levőket biztonságban érezzük. (Ebből adódik pl. az olyan "defekt", amikor valaki az énjét nem érzi biztonságban, e miatt a közvetlen szeretteit bántja. Addig nincs "közös érdek", amíg az eggyel kisebb szintű érdekeim veszélyben vannak.)

De mindezt a természet is tudja. Több fiú születik, mint lány, de idős korra a nők maradnak gyakrabban egyedül. (A férfi a fogyóeszköz, a közkatona az élet nagy csatájában.)

   

Defekt!

   
    Ha valami működik, majd egyszer csak meghibásodik. Ez a defekt. Konkrétan az gumiabroncs, ami beugrik elsőre. A lényeg, hogy javítható! Ideiglenesen a következő szerelőig, aztán véglegesen javítással, cserével. Vannak defektes pasik, s mint ahogy az autónál sem azonnal vesszük észre a defektet - kivéve, ha durrdefekt - a pasik is nehezen, vagy csak lassan veszik észre, valami "defekt" van.
    Fiatalon viszonylag egyenes a pálya és mindenki halad a testi leli fejlődés előre meghatározott pályáján - egy darabig. Ha ilyenkor nem fújják fel a kerekeket rendesen, hamarabb kidurrannak. S nem fújják! Áááá! Dehogy! Amint gurul a kocsi, már hajtanak is! Nincs se testi se lelki műveltség. Honnan is lenne!? A haveroktól, akik néha maguk is leeresztett gumikkal hajtanak? A szülőktől, akik első defektjükön sopánkodva leálltak az út szélén, valahol messze-messze? A suliban? Aha, én is mosolygok! Néhányan rájönnek menet közben, hogy jobban haladnak, ha megfelelő a "műszaki állapot". Az önművelés és karbantartás fontos dolog, ha nem a legfontosabb! Autónktól is akkor várhatjuk el a legjobb teljesítményt, ha az karban van tartva.


Önmagukkal szemben miért nincs ilyen elvárás?


Alaphelyzet, hogy ha megkérdezünk egy férfit, osztályozza magát egy tizes skálán különböző szempontok alapján, akkor a ritkán 7, gyakrabban 8-10-es osztályzatot adnak maguknak. Ugye? De mennyien!  
 
Nemrég alkalmam volt pár napot egy Jaguár (autó) társaságában tölteni. Már külsőre is tekintélyt parancsoló volt, a teljesítménye pedig lenyűgöző. Nem akarok más autómárkákat emlegetni, amikkel mentem, s megyek, de azóta tudom igazán, autó és autó nagyon tud különbözni. Nem mintha hülye lennék a kocsikhoz és nem tudtam volna eddig is, de az érzés! Megtapasztalni azt az érzést!

    Nos, amíg ezt nem tapasztalja meg egy férfi az életet más oldalairól is, addig a Trabantja a csúcs! A tízperces szeretkezésnek hívott keféléseivel, a "Már megint mi bajod van?" buta kérdéseivel, az állandó pénzhajhászásba való stresszelésével és mindezek eredményeként egy 40 körüli szívinfarktussal és lassan visszahúzódó pettyhüdt fütyijével. Uhh! Remélem belegázoltam valaki lelkivilágába! Ha igen, akkor az pozitív, mert az első jel arra, hogy ki akar szálni a Trabijából és át akar ülni valami jobb-ba!

    Először is lazítás! Ha nincs durrdefekt megúszhatjuk nagyobb baleset nélkül. Ha valami hibádzik életünkben, kezdjük magunkkal. Lenyugodni sohasem késő! Fújjuk fel a gumikat, takarítsuk ki kívül belül, tankoljunk meg, gyertyák, olaj, folyadékszintek...ugye mennyi tennivaló! Magunkon/ban is van mit  figyelni, karban tartani. Igenis minden nap tessék jól kinézni! Nem a magazinok címlap-pasijára kell hasonlítani!

Egyszerűen látszon rajtunk az ápoltság. Ezt sokan összekeverik a borotválkozással, amit legalább annyi férfi utál, mint nő a mensijét. Ha cserélnének egyszer, mindegyik visszasírná a "saját keresztjét"! Szóval,ha valakinek jól áll a borosta, akkor hagyja, vagy nyírja. Persze ne csak önmagunk legyünk akik ezt eldöntjük, mert akkor abból szakáll lesz. Kell a kontroll. A férfiaknak meg pláne! Nem tudom kell-e részletezni a dolgokat, amire oda kell figyelni (Kedvesem azt mondja, írjam csak le, mert rengeteg férfi sokkal jobb lenne, ha adna magára...erre én: -Most gyártsak konkurenciákat!? :D) 

Daniella belecsap a lecsóba:) néhány pont, amit lát a pasikon és rontja az összképet! (hű ez izgi)...billentyűzet átadva!!!

  • Haj: Nem fésülködni kell, hanem rendezni a szénakazlat! A zselék, hajfények, waxok gyűjtik a port, a füstöt és a szagokat. Ha a fenti kegyszerek vannak a hajadon, zuhanyozásnál öblítsd le! Hossztól függően válassz mosási gyakoriságot.
  • Szem: Fiúk, csipás a szemetek! No komment!
  • Fül: Ez katasztrófa! Rengeteg szilvalekváros barátfüle szaladgál! Kinek van kedve belnyalni egy ilyenbe?
  • Arc: Ha még nem mondták volna, a kozmetikus nem a mi privilégiumunk. Ha szükséges, menj el! Ne szégyeld! Én is elzavarom  Danit évente egyszer. Ne te nyomkodd otthon, mert abból csúnya heg lehet a végén és akkor a hiúságotok sikítani fog!
    Az összenőt szemöldök nagyon szűk célcsoportnak jön be, de hajrá! Lehet ideológiákat gyártani miért férfias. Ha viszont az orrodból lóg a szőr és meg is csillan valami rajta, tuti, hogy nem a Swarowski kristályok ugranak be.
    Borostáról írt Dani. Egyénfüggő. A sötétebb színű szörzet viszont több odafigyelést kíván. Hamarabb tűnik ápolatlannak.

  • Hónalj és egyébb szőrzetek: Hm. Nincs általános irány. Vannak, akik buzisnak tartják a hónalj - a többi részről nem is beszélve - szőrtelenítését. Én meg visszataszítónak tartom a vöröshagymás-pörkölt izzadságszagú dzsungelharcosokat. A hónalj szőrtelenítése nem szünteti meg az izzadást, csupán a párologtató felületet (szőr) iktatja ki és csökkenti az izzadságot lebontó baktériumok életterét, azaz kicsit a szagot. Stift és egészséges étkezés a megoldás a kellemes, ferromonokkal teli izzadsághoz. Szagokra, test illatokra szükség van! Bár már rég elvesztettnek hittük, mégis működnek! Lehet orránál fogva vezetni a másikat! :D
    A többi rész szőrtelenítése tényleg egyéni ízlés. Annyit azért megemlítenék, hogy amit egyszer elkezdtünk művelni, azt utána gondozni is kell. Speciel kellemesebb egy szőrtelen zacsit nyalogatni és nem állandóan keresni a benyelt szőrt a számban!
    Még valami! Ez csak optikai tuning, de én is megcsináltam Daninak - nem mintha szüksége lenne rá - fazonra lehet igazítani a fütyi környékén a pamacsot! Máris látszik az erdőtöl a fa!
    Na, ha már itt vagyunk! Az ánusz környéke a fő kényes témája a pasiknak! A legtöbb csak üríteni használja és mint távol eső, nem látható, piszkos(?) pontot kihagyja mindenből. Van aki még a tisztogatásból is. Szóval itt nincs helye szőrnek! Ne morogjatok! Mi mossuk az alsóitokat, könnyű felháborodni, hogy ti aztán soha! Arról nem is beszélve, hogy az ánusz bevonása egyéb játékokba,milyen örömmel jár! Ha nincs ott szőr, szívesebben járunk arra is! Ti si kényeztetitek a másik lukat is, mi is szeretjük és különben is, a férfiak másik orgazmusát - a prosztata orgazmust - csak erre felé tudják előcsalogatni. Ezért kéretik a placc ápolása, mert nincs gusztusa mindenkinek a "Nefürgyéle" stílushoz!

    Bakker! Belelendült Daniella nem? Néha olyan szövege van! ...de én így szeretem! Nos, vannak elvárások! Nem ám csak menjünk már el csajozni! És ezek még csak néhány külsőség volt! A belső tisztaságról és békéről, ami aztán kisugárzik az emberből, még nem is beszéltünk. Egy mosolygós srácra előbb felfigyelnek és szívesebben időzik a szem is rajta, mint a mogorva vadászó tekinteten, akin látszik: üldözi a vadat. Nem is lesz más eredménye, csak egy baklövés, egy DEFEKT!



6 komment

Címkék: tuning optikai nefürgyéle szőrtelenítés feromon

A bejegyzés trackback címe:

https://man-o-man.blog.hu/api/trackback/id/tr66209565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2007.10.27. 21:10:30

A férfi legyen szőrös, kivéve ahol praktikusna nem ok. De ott is szabad a választás.

A nefürgyéle hozzá állás tényleg "ciki".

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.10.28. 09:04:09

:) A Macik előtt meghajlunk! :) Olvassuk mi is a blogotokat! Vannak benne helyes macik! De tényleg! Ők csupaszon nem szépek! ...No de Danim se lenne az bundásan! Tényleg szabad a pálya, csak figyeljünk magunkra, és ha van, a társunk vágyaira ilyen téren is! :)

kg 2007.10.29. 15:26:03

Hja, senki sem tökéletes. És mindennek ára van ;) (ld. a jaguáros példát itt fent)

Van, aki úgy gondolja, nem kell kompromisszumot kötnie, ha párválasztásról van szó, mert neki a "tökéletes" jár. Van, aki meg úgy gondolja, a tökéletest kapta - vagy majdnem, de az kis hiba nem számít. Van akinek meg... De végülis mindenki maga választ.

A saját magunkkal kapcsolatos elvárásaink pedig igényeinkhez igazodnak. Ha úgy érzem, hogy szexuális életemen kicsit dobni kellene, és ehhez az kell, hogy szexuálisan vonzóbb legyek, akkor erre fogok lépni.
De ez a partner igényeitől is függ: ha fontosabb neki, hogy Jaguárral vigyem el, minthogy előtte fürödjek, akkor egy szegény, szép, magányos fiú leszek :)
Direkt sarkítom, de a lényeg: sokszáz értéket rangsorolunk magunkban nap mint nap, és az, hogy vonzó legyek, nem szokott a csúcson lenni. Talán mert a velem szembeni elvárások között sem ez szerepel az első helyen. Nem mondom, hogy hülyeség, vagy lehetetlen, csak nem annyira fontos.
Mindenesetre hasznosnak tartom a fenti "hibalistát", az egyszerűbb hiányosságokat valóban könnyű orvosolni.

bolomba (törölt) 2007.11.03. 17:31:14

Visszaterve kicsit az elozo posztra, ami szulte a mostanit. 'kg' felvetette a tarsadalmi gyurukre valo tagozodasunkat, a szemelyes igenyek vs. tarsadalom vonatkozasaban. Mint ahogy itt is felveti, hogy: "sokszáz értéket rangsorolunk magunkban nap mint nap"; a velemnyem, hogy ezert a defekt az egyen fuggoen defekt.

Na es akkor mi hatarozza meg az egyent? Hat a kozege; es ugralhatnak felfel a gyurokon, amig el nem erjuk a globalitas fogalmat. Hogy peldaval eljek: Daniella szor elleni "kirohanasa" nagyreszt a nyugati kulturanak koszonheto, ahol 'ferfinek', (sokszor meg a mai napig) a Tom Selleck mintapeldanyt tekintik. Jo a bajusz, mar nagy 'harcok' aran a multe, de ahogy mondja: "Vannak, akik buzisnak tartják". Marmint a szortelenseget. (Sajnos itt fellelheto egy kis szelete az altalam takaro-effektusnak hivott metodusban.) Azt hiszem itt a problema. Ha valaki tulzottan elter a tarsadalmi normaktol akkor eletbe lep a 'kg' altal mar jol megfogalmazott csak magasabb szinten jelentkezo onvedelmi reakcio. Lerohannak minket a sztereotipiak es tokeletes fegyverkent hasznaljak pejorativ szavaikat; 'buzis'; csakhogy igazoljak sajat vilagkepuket.

Hmm, furcsa szterotipia jutott eszembe a 'nyugati tarsadalmakbol': Az arabok/muszlimok mocskosak es budosek. Tenyleg furcsa, hisz az altalam ismert muszlim emberek mar pubertas koruk ota teljes testi szortelenitest 'kenytelenek' vegrahajtani, mert naluk meg ez a norma. Az arc szorzete, meg a ferfiassag jele. Hogy is van ez? Olyan (bidet meg alig hasznalo) emberek 'vadolnak', olyan (rendszeresen bidet hasznalo) embereket a higienia hianyaval ahol a szortelenseg 'buzis'? Egyszoval Daniella, Te ma itt bizony devians vagy! :) Es ez csak a szor volt! Ne is menjunk bele az anus es kornyekenek boncolgatasaba, mert a vegen meg valaki magjat rak. (Barcsak annyian olvasnak ezt a blogot, hogy… Inkabb ne olvassak annyian, mert akkor csak kiontik a gyereket.)

Akkor miert is egyenfuggo a defekt? Hogy akkor en is Hobbes bacsival eljek, mint 'kg': Mert az ember egoista, termeszete pedig az onzo erdek, tehat ember embernek farkasa. Kar hogy anno meg ugy gondolta, hogy a „társadalmi szerzõdés" altal ezek a problemak leredukalhatoak. Am a mai ember a nagy civilizacionkban 'defektesek'. Ragaszkodunk egy normahoz amiben sokszor nem tudjuk eldonteni, hogy mi a "megfelelő műszaki állapot", aminek a vege az lesz hogy valaki szerint a puha, valaki szeint a kemeny. Nem csodalkozom, hogy akkor a "mindenki harca mindenki ellen" allapot uralkodik mostansag is.

Persze ez az egesz csak sarkitas es durva altalanositasok sorazata, (aminel jobban nem utalok semmit) de valahogy csak onigazolast kell szereznem magamnak is?! :) Amugy azt hiszem, miutan reggelit csinaltam a felesegemnek, megyek es bepotlom az elhanyagolt testreszeim szorteleniteset, mindkettonk oromere. Szoval koszi mindenkinek a gondolatebreszto irast/kommenteket.

kg 2007.11.08. 12:51:04

Na, de ha már szabad asszociáció...

Az "ápoltság" kérdése kúltúrkörtől, kortól, divattól, egyéni igényektől függ.
OK, Daniella, szerinted kevesebb szőr a jobb.
Lehetsz ezzel egy többség tagja (valamilyen helyi szinten), vagy lehetsz akár kisebbségben.
De amit fontosnak érzek: ez szubjektív.
Lehet érvelni akár logikusan is, hogy miért jobb pamacsok nélkül az élet, de még mindig csak vélemények tudnak elhangzani, én nem a mindenek felett álló igazság.

És ami minderről eszembe jutott, az a tolerancia. Ha én vagyok a Földön az egyetlen, aki tetőtöl talpig szőrös és büdös, egy toleráns közösségben elvárhatom, hogy úgy általában ne ez alapján ítéljenek meg. Mert esetleg pl. én így szeretem, és most indítok el egy ellen divathullámot. Legfeljebb nem találok követőket ;).

Szóval kosz, csipa, szőr, stb... Mind nem számít, csak egészség legyen, és szeretet :))) (kb. így maradt fenn az emberiség eddig ;) )

Más kérdés, ha már van egy állandó társ, akinek esetleg lenne igénye, hogy változtassak. De ez meg már az a témakör, hogy egyáltalán elvárhatja-e jogosan bárki a másiktól a változást.

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.11.12. 13:36:22

Örülök kg hozzászólásainak (is). A világot mindig érdemes egy másik szemszögből is értékelni, mert ezzel a mi látószögünk is bővül. Sosem állítottam, állítottuk, hogy amit írunk az az egyetemes igazság. Ez egy blog, azaz valaki személyes véleménye...momentán a szőrröl, s mint ilyen abszolút szubjektív, s minden mást tolerálok. Sőt! Magam is úgy vagyok, hogy néha a leírtakkal ellentétek szőrmókora mondom, hogy nagyon bejön! Nem szőrözök tovább...
süti beállítások módosítása