Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A férfi

Minden, amit tudtál és amit tudni szeretnél a pasikról! Tények és félreértések közérthetően, tabuk nélkül humorral megfűszerezve. Hogyan "működik" a pasi: - teste - lelke - gondolkodása - hétköznapja

Mi kell a pasinak:

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

További INFO:

Utolsó kommentek

  • Bazsi: Szia Bobby! Köszönjük a hozzászólásod, de szerintem nincs teljesen igazad. Kérlek, gondold át fig... (2008.09.22. 16:45) Meleg helyzetek a blogokban
  • Bobby: Nekem az a véleményem hogy semmivel sem rosszabb egy gyermeknek egy meleg családban felnőni mint e... (2008.06.07. 19:54) Meleg helyzetek a blogokban
  • kg: vgx 2008.01.22. 01:17:56 "Mindenki a saját tapasztalatainak a megteremtője. Nekem soha nem volt s... (2008.03.13. 10:48) Meleg helyzetek a blogokban
  • Utolsó 20

Lépj le máshová:

Google

Könyvek a témához

Ki hányszor és hová megy el....

2007.10.12. 13:49 Da&Da



Két részre bontható! Az ágy és a magánélet. Az ágyra az alábbi vicc:

"Kedves Feleségem: Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni. Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem fog megsérteni az, ha megtudod, hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél előtt otthon vagyok - férjed.
Mire a hotelbe ér, a következő fax várja:
Kedves Férjem: Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves úszómesterrel. Mivel kiváló matematikus vagy, könnyen beláthatod, hogy a 18 az 54-ben sokkal többször megvan mint, az 54 a 18-ban, ezért tehát ne virrasszál."

I. rész: Az ágy


   

Miért gondoljuk azt (így királyi többesben), hogy a kor előrehaladtával a férfi szexuális aktivitása lejjebb ad? Mert általában így van. Magyarázata nem olyan egyszerű. Lehetne sorolni hogy a stressz, a mozgás nélküli élet, a túltápláltság, cigi, pia...bla-bla-bla. Igen, lehetnek ezek is. Az egészségesebb szervezet könnyebben terhelhető. Nem mintha terhelésnek akarnám a hancúrozást nevezni.Másrész jellemzően azért, mert a partnerek (is) teljesítménycentrikusak. A szexualitás élmény, s mint ilyen nem lehetnek mérőszámai.
    Önmagában a szexuális tevékenység (jajj ez nagyon lexikonos szöveg), szóval, ha egy jót szexelünk, az általában annyi energiát (mozgási energiát) emészt fel, mintha felmennénk 1-2 emeletet lépcsőn! Egyéntől, pároktól, társaságtól (sicc) függ, hogy hányadikra szaladnak fel, de az első és a negyedik emelett között megáll az energia fogyasztás. Tehát, a fogyókúrázók, ne ebbe fektessenek. No de, ki az az őrült, aki az együttlétet energiafelhasználási szempontból értékeli?!


Bioelektromosság


is van a szervezetünkben, ami áthatja minden sejtünket. Mozog, áramlik, felgyűlik és távozik. Ezt szinte mindegyik emberi kultúra tudta, tudja és természetesnek veszi. Talán csak a mi nyugati, tudományos alapokon nyugvó(?) kultúrkörünkben újdonság ez. Mivel eljutottunk odáig, hogy már ez is mérhető, így most már azt mondjuk, igen van ilyen. Szóval nem új keletű a belső energiaáramlás ténye, csak mi most szembesülünk vele, lassan-lassan. Nos ez a finom életenergia bennünk kering. Sejtjeinket átjárva élteti testünket. A szaporodáshoz szükséges spermiumok (a petesejtet is írhatnám, de a pasi a téma) és az őket szállító sperma előállítása energiánba kerül. Nem is kevésbe! S mekkorába? Idézzük csak fel legutóbbi nagy szeretkezésünket! Mikor elérkeik az orgazmus pillanata, a legtöbb férfi medencéje környékén, a nemi szerveinél fékezhetetlen bizsergést, melegedést, pezsgést észlel. Szexuális energiánk tör éppen ki olyankor, s az ejakulációval távozik is, s jön a fáradt és álmosító érzés...

"Mit csinál  férfi, ha elélvezett? Átfordul a másik oldalra és elalszik, vagy felöltözik és hazamegy." - mondja a vicc. S van benne igazság, mint a viccek nagy részében. Az energiavesztés, legyen az bármilyen, fáradtságot okoz. Erőnléttől, körülményektől függően, kisebb vagy nagyobb melankólia árad szét a testben. Pedig ennek nem kell így lennie!
    Mint már korábban azt felvetettem, s ahogy azt a híres (hírhedt) Kinsey jelentés leírta, a férfiak kis hányada képes visszatartani a magömlést orgazmusa idején. Azért csak kis százaléka, mert a vizsgálat nem terjedt ki más kultúrcsoportokra, ahol ez nem unikum. Bizonyára nehezen elképzelhető néhány fériúnak. Mindig is azt hallottuk, hogy az orgazmus az, amikor a mag elhagyja a testet és önkéntelen lökések pár másodperce eufóriával társulnak. A magvesztés az ejakuláció, s pusztán egy izomrángás a nemi szervekben. Az orgazmus ennél sokkal megfoghatatlanabb, objektívebb folyamat, s ebben nagy szerepet játszanak a fent említett energiák, s azok áramlásai. Szexuális életet eléggé megdobja, ha megtanulja a férfi szétválasztani e két folyamatot. Orgazmus után nincs erekcióvesztés, nincs "zuhanófázis" az alvásba, szinte azonnal újabb orgazmus felé emelkedik az élvezet...stb.

Beszélünk ezekről is, ha van rá igény és mód.

2 komment

Címkék: férfi szex jelentés orgazmus fogyókúra ejakuláció bioenergia kinsey

A bejegyzés trackback címe:

https://man-o-man.blog.hu/api/trackback/id/tr96194340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pici 2007.11.04. 19:45:59

A barátommal néhány hónapja vagyunk együt, de még nem volt magömlése. Nagyon jó vele, de engem zavar, mert nem tudom, hogy ettől ő még élvezi a szexet és kielégül, vagy neki is hiányhik a magömlés.nagyon szeretnék erre választ kapni. Tőle még ezt nem merem megkérdezni, mert nem akarom megbántani. Itt szeretnék választ kapni rá.

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.11.12. 13:28:44

Szia Pici!

Bocs a reakcióidőért! Nem volt gépünk!(egy se a háromból...technikai szünet)

Szóval. A szexuális együttlét célja a kölcsönös örömszerzés és nem a magömlés, hacsak nem utódnemzés a végső cél. Ebből kifolyólag nem kell magömléses orgazmusra törekedni. Sőt! Ha sikerül(t) elsajátítani párodnak a magömlésmentes orgazmust, az a legjobb! Akkor nagyon szerencsés vagy!!!:) Beszélgetni viszont jó lenne a dologról, ha nem vagy biztos abban, hogy élvezi a szexet. Egy férfi teste kicsit árulkodóbb, hogy mennyire élvezi. A pénisz merevedése illetve a merevedés 5 fázisának figyelemmel kisérése, sokat elárul a parnert élvezeti szintjéről. Feltételezem, szerelemesek is vagytok:), így az ilyen beszélgetéseknek nem szabad, hogy akadálya legyen. Meg lehet kérdezni, hogy miért nincs magömlése, mert te eddig mást tapasztaltál. Lehet, ő meg erre vár, hogy csak észreveszed, mert ő meg nem akar a témával előhozakodni! Veszteni valód akkor van, ha nem kérdezel! Jobb ma egy hülye kérdés, mint hülyén és tudatlanul meghalni!
Ha nem szimpi a dumálós megoldás, tartsatok "hölgyválasz" napot! Kérd meg, hogy ne csináljon semmit, döljön hátra, mert ma csak te akarsz matatni:D Aztán masszázs, kezdve a háttal, majd a végtagok, popsi, aztán a hancúrléc és környéke. Élvezni fogja! Folytasd addig, amíg meg nem bizonyosodsz! Közben kérd meg, hogy segítsen neked és csinálja magának is egy kicsit! Figyelj! Amikor maguknak csinálják jól meg kell nézni, hogyan fogják, milyen erősen szorítják, milyen intenzitással mozognak. Fontos információk. Mindeközpen lehet nyalakodni itt-ott. Menni fog!
Mégegyszer: ne az legyen a cél, hogy "elmenjen", hanem, hogy élvezzétek EGYÜTT!

Szeretnénk, ha itt, vagy e-mailben beszámolnál majd!

Örömteli együttlétet! Da&Da
süti beállítások módosítása