A férfi

Minden, amit tudtál és amit tudni szeretnél a pasikról! Tények és félreértések közérthetően, tabuk nélkül humorral megfűszerezve. Hogyan "működik" a pasi: - teste - lelke - gondolkodása - hétköznapja

Mi kell a pasinak:

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

További INFO:

Utolsó kommentek

  • Bazsi: Szia Bobby! Köszönjük a hozzászólásod, de szerintem nincs teljesen igazad. Kérlek, gondold át fig... (2008.09.22. 16:45) Meleg helyzetek a blogokban
  • Bobby: Nekem az a véleményem hogy semmivel sem rosszabb egy gyermeknek egy meleg családban felnőni mint e... (2008.06.07. 19:54) Meleg helyzetek a blogokban
  • kg: vgx 2008.01.22. 01:17:56 "Mindenki a saját tapasztalatainak a megteremtője. Nekem soha nem volt s... (2008.03.13. 10:48) Meleg helyzetek a blogokban
  • Utolsó 20

Lépj le máshová:

Google

Könyvek a témához

Amikor elborul az elme...

2007.10.05. 11:34 Da&Da

Blogreakció


    A minap egy közösségi portálon olvastam egy blogot. Egy hölgy arról írt, hogy hosszú-hosszú levelezgetés után találkozott a NET másik végén lógó pasival. Állítása szerint szerelem lett. Aztán pár nap múlva a srác egy másik blogba való bejegyzésén, ami történetesen egy kitüntető megszólítása volt egy másik hölgynek, kiborult a bili. Rövid telefonos lehordás után elillant a szerelem.
   Akkor azonnal billentyűzetet ragadtam és megírtam, az amúgy nagyon szemrevaló hölgynek, hogy szerintem nagyon elhamarkodott lépés volt ez részéről. Állítólag sértő voltam (bocsánatot kértem) és törölte is a kommentem. Ezzel nincs is gond, viszont mindenki más sajnálgatta és ez a gond!

  

Nézzünk mélyebbre!

A párkapcsolatok terén para van! Mindenki görcsöl, hogy nem találja meg az igazit. Felhasználjuk a médiák és a telekommunikáció összes lehetőségét a kapcsolatteremtésre és mégis sopánkodókkal van tele a fenti orgánumok mindegyike. Miért?

 

Rohannak.

  Chat szerelmek lobbannak fel pillanatok alatt. Anélkül, hogy a másikkal kapcsolatba lépnénk - mármint találkozás. Mint egy előszűrőként "lecseteljük" először az illetőt. Csak gépelünk és próbáljuk átadni a betüknek szavaink érzelmi töltöttségét. Nincs igazi kommunikáció! Nem látjuk a szemét, az arcán az apró rándulásokat. Gesztikuláció és artikuláció hiányában emoticon-okra (smile) hagyatkozva próbálunk olyan gondolatokat átadni, amitől boldogságunkat reméljük beteljesedni. Néha pár nap leforgása altt megszakadnak ezek a szerelmek(?), anélkül, hogy a találkozásig eljutna a dolog. Pedig lehet, hogy élőben működne! SMS csaták dúlnak nap mint nap. Egymásnak feszülnek emberek érzelmeikkel, vélt vagy valós igazukkal, s ha a másik nem ír vissza 10 percen belül, akkor egy "Bunkó szemét, aki arra sem méltat, hogy válaszoljon."  

Na álljunk meg egy kicsit...(folyt.köv.)

   

2 komment

Címkék: blog chat sms szerelem randi

A bejegyzés trackback címe:

https://man-o-man.blog.hu/api/trackback/id/tr21186881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

India · http://India.blogter.hu 2007.10.07. 19:48:01

Na nekem megint csak ez utolsó két mondat tetszik, mint általában. Valóban! Esemeselünk, iwiwezünk, imélezünk, blogozunk, és ha nem ír, miért, és tényleg mekkora bunkó. De közben jó is. Mert ezek azonnali megoldások lehetnek problémákra. /az már más kérdés, hogy ez máris mindent akarok szindróma is újkőkori betegség/Én magam is mondtam nem is olyan régen ezt az utolsó momdatot. Nem kellett volna? Miért?

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.10.08. 11:35:12

Ha csak magadba mondod, akkor elmegy:) Bár hozzáteszem, a legjobb, ha bármiféle negatív érzelmet kigyomlálunk magunkból! Egyszerűen nem éri meg bosszankodni! Változik tőle valami? Igen, a te közérzeted lesz rosszabb, de attól még aki, vagy ami okoztra nem változik! :) Arról, hogy miért is születnek ezek a "mini dühkitörések" a mai bejegyzésben van szó!
süti beállítások módosítása