A férfi

Minden, amit tudtál és amit tudni szeretnél a pasikról! Tények és félreértések közérthetően, tabuk nélkül humorral megfűszerezve. Hogyan "működik" a pasi: - teste - lelke - gondolkodása - hétköznapja

Mi kell a pasinak:

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

További INFO:

Utolsó kommentek

 • Bazsi: Szia Bobby! Köszönjük a hozzászólásod, de szerintem nincs teljesen igazad. Kérlek, gondold át fig... (2008.09.22. 16:45) Meleg helyzetek a blogokban
 • Bobby: Nekem az a véleményem hogy semmivel sem rosszabb egy gyermeknek egy meleg családban felnőni mint e... (2008.06.07. 19:54) Meleg helyzetek a blogokban
 • kg: vgx 2008.01.22. 01:17:56 "Mindenki a saját tapasztalatainak a megteremtője. Nekem soha nem volt s... (2008.03.13. 10:48) Meleg helyzetek a blogokban
 • Utolsó 20

Lépj le máshová:

Google

Könyvek a témához

Hímek és elvárások

2007.10.20. 09:44 Da&Da

Előszó - utólag    Elolvastam publikálás előtt, s annyira merevnek és száraznak éreztem, hogy megfűszereztem viccekkel a mondanivalóm, amit kifőztem. Talán kicsit szaftosabb lett. Fogyassza mindenki egészséggel, s próbálja azt az ízt érezni benne, ami a legkedvesebb, s ne azt emelje ki, ami nem ízlett! :) ...mert én is szeretlek benneteket, azért főztem! 

 

Az Élet

    egyetlen célja, a fennmaradás. Itt nem az emberi élet-et értem, hanem globálisan mindent, ami él. Céljuk nem más, mint átadni az örökítőanyagot s szaporodni, fennmaradni, tovább élni. S ebbe az ember is beletartozik. Tesszük is rendesen a dolgunkat.
   Az  fejlődés hosszú útja során azonban az ember, mint faj  kiemelekedett(?) az állatvilágból, de alapvető "funkcióink" lekódolva bennünk maradtak, s akadnak olyan helyzetek, mikor ösztönös viselkedésünk felülkerekedik mentális szabályozásunkon, amit évezredek alatt fejlesztettünk ki. Ezért nem tudok igazán haragudni az emberekre, amikor találkoznak valami újjal, szokatlannal és először megijedve hárítanak. Természetes életbenmaradási ösztön, hogy elutasít, "fél" és védekezik. A gondot ott látom, ha ezen nem emelkedik felül egy idő után! Ma már nem kell a vadonban rettegnünk és azonnal védekeznünk fizikailag az életben maradásért. Mellesleg, ha az ősember nem lett volna kíváncsi, ma is a csipkebogyót csipegetnénk és cickányt rágcsálnánk nyersen. A nyitottság és a természetes kíváncsiság az őszinte befogás vezet előbbre. Az evolúció lényege, hogy az állandóan változó körülményekre az életbenmaradásért reagálni kell, s a sok lehetőség közül azt válassza az egyed, amelyik előbbre viszi faját. Érdekes különben, hogy ma - az információs korban - ez már nem csupán a biológiai életfeltételeknek megfeleléssel jár együtt. Társadalmi feltételrendszereknek is meg kell(?) felelni az "életben maradásért".
  Hosszan lehetne ecsetelgetni a társadalmak kialakulását, s benne a férfi szerepét. Nem vagyok (párom se)  a téma szakértői, így csak érintem. Ha megnézzük az állatvilágot, fel lehet fedezni kisebb-nagyobb nyomát társadalmaknak, belső hierarchiáknak. Vezetővel az élen, domináns egyedekkel a csoportban. Az emberi társadalmak sem különböznek. Nagyobbak, cizelláltabbak, de alapvetően a túlélés, sikerorientáltak - s általában hím dominensek.
   
    Az állatvilágban látjuk, a hím fő szerepe, hogy a génjeit átadja, a nőstényé pedig, hogy kiválassza a szaporodás szempontjából a legjobb hímet. - Tudom, ennél bonyolultabb a biológia, de sokan, sokkal jobban és bővebben kifejteték ezt! Ha nagyon kisarkítjuk látjuk a célokat: A hím minél több nősténnyel szeretne párosodni, hogy biztosítva legyen a populáció száma, megadva a lehetőséget a további szaporulatra. A nőstény pedig minél jobbal szeretne (s kevesebbel) párzani, hogy biztosítsa a populáció minőségét.
  
 
"Ismerkedés szórakozóhelyen:
    - Helloka, kocsival jöttél? - kérdi a nő
    - Aha. - így a pasi.
    - Hű az klassz! És milyen színű?
    - Kawasaki zöld.
    - Hű az klassz! Hány köbcenties?
    - 6000.
    -Aztaaa!!! - csillan fel a nő szeme - Egy sportkocsi?
    - Nem. IFA"


    Nem nehéz észrevenni, hogy az emberi viselkedésben hasonló párhuzamokat találunk! Rengeteget változott a világ és ma már nem csak a természet erői befolyásolják ezeket a helyzeteket. Magunk által kreált szabályok, tanok, vallások, hiedelmek és ki tudja mennyi idea befolyásolja mindezt. A férfiak (és nők) azonban alpjában nem változtak. Biológiai értelemben semmi különös nem történt az ősember óta az utódnemzés szempontjából. A férfiak többsége ma is arra törekszik, csak már nem szaporodási céllal, hogy minél több nővel háljon. A nők többsége viszont a "Szőke herceg, fehérló"-ra, azaz a minőségre pályázik, s annak megtartására! Bejött a szexualitás ereje az ember életébe. Nem most, sokkal régebben, de átalakította a párzás-szaporodás rendjét mentális alapon. Az élvezet lépett előtérbe. Más kérdés, hogy itt (is) a hím járt jobban, mert sok nő nem nevezi élvezetesnek a testi együttlétet - amit nem is csodálok. Kompenzálásként(?) viszont olyan elvárásrendszer épült a férfiak köré, amit kevés "szőkeherceg" üt meg!Milyen legyen az idális hím? • Barát
 • Társ
 • Szerető
 • Jó apa
 • Szakács
 • Ezermester
 • Autószerelő
 • Lakberendező
 • Szexológus
 • Nőgyógyász
 • Pszichológus
 • Vakmerő
 • Szimpatikus
 • Izmos
 • Gyengéd
 • Lovagias
 • Okos
 • Fantáziadús
 • Kreatív
 • Megértő
 • Toleráns
 • Bölcs
 • Ambiciózus
 • Tehetséges
 • Bátor
 • Határozott
 • Megbízható
 • Tiszteletreméltó
 • Szenvedélyes
 • És mindenekelőtt........... nagyon gazdag:)
De mindenképpen ügyelni kell rá, hogy:
1. Ne legyünk féltékenyek, de érdektelenek sem!
2. Jól kijöjjünk a családjával, de ne töltsünk több időt velük, mint vele.
3. engedjünk teret neki, de mutassunk érdeklődést aziránt, merre jár.
Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el a jeles dátumokat: születésnap, házassági évforduló, ünnepek, menstruáció, az első csók, a kedvenc nagynéni, a testvérek, a nagyszülők és a legjobb barátnő név- és születésnapja.

  Hajrá házi genetikusok! Lehet finomítani a génállományokat, mert ez még odébb van! Addig is keverjük mi a génkoktélt, ki-ki a saját fakanáljával (fuck-anal?) a saját fazékjában! Nem is akarok hasonlítani a fenti tulajdonságokkal bíró hímre! Vannak hibáink és lehet szeretni őket! Nagyon is!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://man-o-man.blog.hu/api/trackback/id/tr4201892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kg 2007.10.27. 08:28:18

Erről eszembe jutott egy (vicces) gondolat, amit tán pont az Indexen olvastam. Valahogy úgy volt, hogy a férfi és a nő pont olyanok, mint az ivarsejtjeik.
A férfi a kísérletező: a pár millió lehetőségből egy csak bejön ;). A nő viszont biztosra kell menjen, és jobban kell tudnia időzíteni, hogy a beérett esélyt ne szalassza el.

Egy icipicit szeretnék finomítani: Alapvető ösztönünk a fajfenntartás _a saját genetikai állományunk segítségével_. Azok a kooperációk, amik elvezetnek a családon, kisközösségeken át a nagyobb egységekig mind abból a felismerésből adódnak, hogy a "többiek" riválisok, de "mi" együtt felvehetjük a versenyt. Ez a "mi" végtelenül nagy lehet elméletben, attól függően mekkora "többiek"-ről beszélünk, de minden "mi" tovább osztódik "ránk" és "többiekre", attól függően, milyen szinten nézzük a boldogulást.

Érdekes, hogy az ember hajlamos olyan szinten megélni a közösséget, amilyen szint alatt már kielégültek az igényei. Tehát ha a személyes igények nem szenvednek nagy hiányt, a család rendben van, a kerületemmel nincs bajom - akkor jöhetnek a városi problémák. Ahogy közelednek a gondok az "én"-hez, úgy közelítünk ahhoz a helyzethez, amit "ember embernek farkasa" mondással szoktak jellemezni.

A férfihoz képest viszont a nő mintha (átlagosan) eggyel-kettővel alacsonyabb szintű "kör" gondjaival foglalkozna. (Az a biztonság, ami a férfinak már elég, hogy továbblépjen, a nőnek még nem elég.)

És fontos, hogy mindig keressük a harcot a saját szintünkön, hogy az alatta levőket biztonságban érezzük. (Ebből adódik pl. az olyan "defekt", amikor valaki az énjét nem érzi biztonságban, e miatt a közvetlen szeretteit bántja. Addig nincs "közös érdek", amíg az eggyel kisebb szintű érdekeim veszélyben vannak.)

De mindezt a természet is tudja. Több fiú születik, mint lány, de idős korra a nők maradnak gyakrabban egyedül. (A férfi a fogyóeszköz, a közkatona az élet nagy csatájában.)

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.10.27. 09:23:36

Annyira tetszik a vége, hogy nem kommentezek, írok egy új bejegyzést kg hozzászólása alapján!

gilyankata 2007.12.10. 21:56:55

Hát a kép az túlságosan tökéletesre sikerült és aki ennyire tökéletes annak már nem is kell nő. Hogy miért azt inkább nem mondom. De azért mégis kimaradt valami. Hogy tudja mit akar? Na és hogy tényleg engem akarjon a Nőt aki szintén tele van ilyen olyan hibákkal de attól gyönyörű.

Da&Da · www.man-o-man.blog.hu 2007.12.12. 12:58:58

A viccben így van: Ha egy pasi férfias, ápolt, illedelmes...akkor az vagy pap, vagy már van pasija! :)

Ám valóban, szeretni a "hibáiért" is lehet! NAGYON!