A férfi

Minden, amit tudtál és amit tudni szeretnél a pasikról! Tények és félreértések közérthetően, tabuk nélkül humorral megfűszerezve. Hogyan "működik" a pasi: - teste - lelke - gondolkodása - hétköznapja

Mi kell a pasinak:

FragranceX.com - Up to 80% off perfume and cologne

További INFO:

Utolsó kommentek

  • Bazsi: Szia Bobby! Köszönjük a hozzászólásod, de szerintem nincs teljesen igazad. Kérlek, gondold át fig... (2008.09.22. 16:45) Meleg helyzetek a blogokban
  • Bobby: Nekem az a véleményem hogy semmivel sem rosszabb egy gyermeknek egy meleg családban felnőni mint e... (2008.06.07. 19:54) Meleg helyzetek a blogokban
  • kg: vgx 2008.01.22. 01:17:56 "Mindenki a saját tapasztalatainak a megteremtője. Nekem soha nem volt s... (2008.03.13. 10:48) Meleg helyzetek a blogokban
  • Utolsó 20

Lépj le máshová:

Google

Könyvek a témához

A gyerek, a kutya és a többiek

2007.10.17. 13:54 Da&Da

 Sajnálom, hogy a témának aktualitása van. Remélem legközelebb már csak akkor hallok a szülőkről(?), amikor életfogytiglanra ítélik őket. Témánkba annyit vág a kutya dolog, hogy sok férfi tart kutyát és a társ felbukkanása megváltoztatja ezt a kapcsolatot is.

    Az elmúlt napok szomorú eseményei sokakban a kutyák felé indokolatlan indulatokat gerjeszt. Leszögezném az elején: Nem a kutya a hibás, hanem mindig a gazdája! A kutya kiemelten azok közé a háziállatok közé tartozik, amik neveléssel tényleg az ember legjobb barátjává tehető. Az is igaz, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Nevelni pedig az tud, akinek megvannak a képességei az állattartásra. Csak azért ne legyen gazdi, mert cuki a kutyus, vagy mert az XY-nak is van. Az az állat olyan is lesz! A harcikutyák pedig még jobban az a kategória, hogy csak szakértő foglalkozzon vele! Ezek tartását is jogosítványhoz kellene kötni! Kell mentális érettség is az állattartáshoz! Az szoktam mondani, hogy először vegyél egy cserepes virágot. Ha egy évig megmarad nálad, vehetsz háziállatot. Ha az is megmarad nálad egy évig, próbálkozhatsz kapcsolatokkal, de a növényt és az állatot is meg kell tudni tartani!  Aztán, ha mindhárom működik akkor gondolkodhatsz arról, hogy egybekösd valakivel az életed!

    Sok férfi érzi úgy, szüksége van háziállatra. Legnépszerűbb a kutya, a macska, a madár esetleg hüllő, vagy rovar. A motivációt általában nem firtatja senki, miért is kell. Nem is fontos igazán. Talán a birttoklási vágy, bár az állattartók kis számát lehet nevezni ilyen "birtoklós" típusnak. Inkább a szeretet. Nagyon hálás dolog tud lenni egy kutya vagy egy macska társasága, ha egyedül van az ember. (1 kutya és 4 macska van :) )  Néhany válasz, amiket ismerősök adtak, mikor megkérdeztem őket, miért is?

  • Sokat lehet vele a szabadban.
  • Nem pofázik vissza!
  • Ha rossz kedvem van, elég ránéznem és jobban vagyok.
  • Mert szeretjük egymást! Bármit megtennénk egymásért.
  • Őmegért engem! Úgy tud nézni, szinte megszólal.
Sorolhatnám még, mert mindenki elkezdett ódákat zengeni. Ezek az emberek, még a második hozzászóló is:), bensőséges kapcsolatban van az állattal. Magánéletük nem feltétlenül rendezettnek mondható, de nincsenek egyedül.
    Minden állat önmagában is egy egyéniség. A macskákon ez kifejezetten jól megfigyelhető, de természetesen a kutyával is minél több időt töltünk, annál jobban szembeötlenek azok a tulajdonságai, amiért rámondhatjuk: egyéniség. S az is igaz, hogy minél több, és tartalmasabb az együtt töltött idő, annál jobban kezdenek egymásra hasonlítani. Minha csak egy párkapcsolat lenne - az egyik állandóan beszél, a másik meg néha ugat, vagy nyávog :)


Szólj hozzá!

Címkék: férfi kutya harci

A bejegyzés trackback címe:

https://man-o-man.blog.hu/api/trackback/id/tr37199113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása